17/1/15

"Banya Trencada" al Col.legi Sant Roc d'Alcoi i "Contes de riurau" a la Biblioteca de Cocentaina


Ahir, igual que l'any passat, vaig estar al centre educatiu "Sant Roc" d'Alcoi, amb  alumnes de 6e, en un encontre d'animació lectora, parlant de la novel.la "La casta de Banya Trencada" que els alumnes han llegit. Molt d'interés han mostrat xiquets i xiquetes tant en el llibre com en el procés de creació escriptora. La preparació i el treball lector que fan a classe es fa lluir en estes sessions. Gracies mestres, gràcies Paco Pascual per convidar-me i propiciar unes hores tan plenes.
També vaig presentar el llibre "Contes de riurau" en la fabulosa i vanguardista biblioteca de Cocentaina. Coneixia Dolors la bibliotecària, sóc seguidora del seu treball de difusió i promoció de la Literattura i en especial de la poesia, el seu blog de Poesia Infantil i Juvenil és un referent divulgatiu ple de consells, recomanacions i informacions. 

Deixe la nota que m'ha enviat Paco Pascual:
"Avui ens ha visitat la nostra amiga Pepa Guardiola. Ha vingut a classe ha fer una animació lectora sobre el seu llibre "La casta de Banya Trencada" que hem treballat nosaltres. Ens ha refrescat els valors d'amor cap a la natura i els espais naturals en general, i de la Marjal en particular, que vam aprendre al seu llibre.
A la tarda, bastants xiquets de classe hem acudit a la presentació del seu llibre "Contes de Riurau" a la meravellosa biblioteca de Cocentaina. A la biblio de Dolors, Pepa ens ha donat una lliçó de contacontes i improvisació que ha ensisat a grans i a menuts. Ens ha contat dos contes i ens ha deixat . Gràcies Pepa Guardiola per col·laborar amb nosaltres. I gràcies també als pares que han baixat a Cocentaina a acompanyar al alumnes a escoltar a aquesta magnífica escriptora. La sala estava plena de jerseis rogets de Sant Roc."

Una vesprada intensa, magnífica, màgica, de comunicació literària, de valors, de sensibilitats, d'intercanvi, d'aprenentatges, de compartir i de gaudir del temps conjuntament.   

 
Enllaç als articles de Francesc Gisbert   "L'imaginari viu a la Marina"
                                                   Els "Contes de riurau" de Pepa Guardiola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada