27/10/11

SESSIÓ DE TEATRE I VISITA AL MUSEU FALLER

El dijous 20 d'octubre les classes de 1r, 2n, 3r i 4t vam fer una excursió artística i cultural a Gandia. L'oferta del teatre del Raval és sempre bona i en el col.le quasi podem dir que estem abonats. Enguany hem començat la temporada assistint a l'obra "Alíci@.com" de la companyia Jàcara.  Es tracta d'una innovadora versió de l'Alícia viatgera per països meravellosos. En aquest cas una Àlicia del segle XXI que explora el món de la xarxa virtual degut a ...
No, no conte més que no vull descobrir les intrigues de la trama als futurs espectadors.  L'interés de l'obra està tant en l'originalitat i actualitat de la versió, com en la interpretació i en el muntatge sorprenent d'efectes especials: llums, so..., que absorbeixen el públic cap a dins de l'escenari, de la mateixa manera que l'ordinador absorbeix la protagonista. Xiquets, xiquets i mestres  vam estar ben distrets, endemés de gaudir d'una divertida representació ens vam instruir sobre alguns misteris informàtics. Ara quan engegue internet a l'ordinador de la PDI de la meua aula i se sent la veueta que diu " la base de dades de virus ha sigut actualitzada" els meus alumnes ja saben de què va.

La visita al Museu Faller també va resultar entretinguda, els ninots indultats i el procés de confecció d'una falla els va moure la curiositat. Els va agradar molt el bosc de tubs de so; al taller faller van poder aprendre i practicar les més senzilles tècniques de creació de ninots... i per acabar, ja a hora de dinar com és perceptiu, una especial mascletà: "la globotà" ( no deixeu de mirar el vídeo del final del reportatge de fotos).  Fins la pròxima.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada