28/2/09

PREMI ENRIC VALOR

El 17 de febrer, just el dia del meu aniversari, vaig rebre un esplèndid i inoblidable regal: EL PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL.LA 2008. L'obra "El desordre de les dames" la publicarà pròximament edicions Bromera.
Com és de ben nascuts ser agraïts, aprofitaré el bloc per lliurar un ramell d’agraïments:
Gràcies a totes i tots els qui han compartit amb mi el temps que he dedicat ha escriure aquesta novel.la, l'ajuda, els ànims i consells que m'han donat ( mare, fill, filla, germans, germanes, amics, amigues, companys, companyes, primers lectors, assessors lingüístics, correctors particulars). Gràcies als historiadors i historiadores que, sense saber-ho, m'han proporcionat la documentació i la inspiració necessàries per a recrear i imaginar personatges, ambients, fets passats, aventures, relats... Gràcies a la Diputació Provincial d'Alacant per la convocatòria del Premi Enric Valor, gràcies al Jurat per fixar-se en la meua novel.la i triar-la entre altres, que segur eren execel.lents. Gràcies a l'editorial Bromera per estar ja preparant la publicació. I posada a donar les gràcies, vagen per davant els meus agraïments als futurs lectors i lectores, espere que gaudesquen llegint la novel.la tant com jo he gaudit escrivint-la. (Més informació)

4 comentaris:

  1. Em vas concedir el privilegi de ser un dels primers lectors de l'obra, i ja et vaig dir en el seu moment que "El desordre de les dames" marcaria un abans i un després en la història de les novel·les històriques. El temps ha començat a donar-me la raó. Gràcies per aquest regal, senyora Pepa.

    ResponElimina
  2. Em vas concedir el privilegi de ser un dels primers lectors de l'obra, i ja et vaig dir en el seu moment que "El desordre de les dames" marcaria un abans i un després en la història de les novel·les històriques. El temps ha començat a donar-me la raó. Gràcies per aquest regal, senyora Pepa.

    ResponElimina
  3. Ya sabía de tu premio: las buenas noticias de Jávea me siguen llegando. Me alegro mucho, y estoy segura de que habrá más ocasiones de felicitarte.
    Me gusta tu blog. Un abrazo

    ResponElimina