5/10/08

LLEGIM I JUGUEM AMB ELS CONTES

Els contes són un dels millors recursos per a fer ben significatiu l’aprenentatge de la lectoescriptura.
Del material digital elaborat per a 1r Cicle “L’aventura de les lletres”, que he organitzat i coordinat en el ceip “Port de Xàbia”, he extret un dels contes, que havia realitzat en modo presentació i l’he gravat en vídeo fent ús de la gravadora de la pissarra digital SAMRTboard,
2 comentaris:

 1. Hola,Pepa, clar que recorde la presentació de les " Històries Menudes". Menudes històries! Segurament me les sé de memòria, doncs curs rere curs les llegesc a classe.
  No m'estranya que hagen sigut publicades per una altra editorial i amb altres dibuixos.
  Cada vegada que les llegesc, mentalment les dibuixe de diferent manera amb altres formes i colors .
  Quan sàpiga quina editorial les ha publicades , me´l compre aviat.
  Fins que no he vist el teu Blog " Entre papers digitals " no he sabut el que era una pissarra digital . Gràcies.
  Ara tinc 1r nivel de Primària, una enorme pissarra blanca, uns retoladors de colors i una mà "màgica" ( els xiquets em diuen Ximo " manos mágicas" ). Pel que veig amb una pissarra digital es pot guardar tot allò que escrius i dibuixes . Faré un curset .
  M´alegre moltíssim d'haver-nos trobat per aquestes prodigioses pantalles.
  Una abraçada. Ximo Gascón.

  ResponElimina
 2. Felicitats Ximo:
  Per les festes, per l'any nou 2009, (quant de nou!) i per gaudir d'una PDI a la classe, tot un luxe, i més per a un artista com tu, a que sí?. Poc a poc, o ben de pressa, anirem descobrint treballets a fer amb ella. Ara, al mes de gener donaré un altre curset per al CEFIRE de Benidorm, contant les coses que sé i vaig aprenent. Em tens a la teua disposició per al que necessites, jo també estic en primer cicle, enguany a 2n curs.
  Les històries menudes les ha publicades Baula- Edelvives, amb el títol "La medalla de les formigues i altres històries menudes", com he afegit al bloc els meus llibres , et resultarà fàcil veure la fitxa.
  Una besada. pepa

  ResponElimina