1/1/21

Conte de Cap d'Any 2021 "Flors de bon Dia"

Fa 366 dies us enviava la targeta virtual de la meua felicitació per a l’any que estava en portes, endreçada, com tinc per costum, en format de vídeo i que anomene Conte de Cap d’Any, malgrat que ben mirat cada vegada hi ha menys de conte i més de cavil·lació.

En “Missatges del fons marí”, títol del conte de l’any passat, reflexionava sobre el comportament amb la natura i acabava amb una frase que la pandèmia de la covid s’ha encarregat de demostrar quanta certesa contenia: Cuidem el planeta, ens va la vida, ens juguem l’existència!!!”

Després del malaventurat any 2020  (podeu afegir altres qualificatius de desgrat), de les afliccions i patiments que ens ha dut i que encara no han acabat, enguany seré delicada en missatges i reflexions, ni emocions ni cavil·lacions suporten més espentes.

Per enllestir el meu nou “conte” de Cap d’Any, “Flors de Bon Dia”, he emprat la tendra bellesa de les imatges d’unes flors virtuals amb les quals ens saludàvem un grup d’amigues durant les setmanes del confinament.

 Perquè ens cal carregar-nos de bons ànims i il·lusions, escorcollem una vegada més la natura i busquem les bondats que ens ofereix.

Durant uns breus instants de relax, us convide a contemplar uns dels regals més encisadors que ens fa cada dia la terra, per prendre exemple de la seua generositat i començar l’any 2021 amb l’esperança que els  éssers humans som sensibles a les lliçons que ens dóna la vida i sabem respondre amb cura, respecte i agraïment.  

 QUE LES FLORS DE L'ANY 2021 S'ENDUGUEN LES TRISTORS I ENS ÒMPLIGUEN DE FELICITAT I CALMA.

“Flors de Bon dia”, conte de Cap d’Any 2021

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada