29/4/14

Activitats culturals, literàries de gener


 Aquest blog havia quedat relativament parat en jubilar-me de la docència directa i ja no formar part l'escola de la meua quotidianitat. Tanmateix, com no m'he allunyat del món educatiu perquè  continua conformant la substància de la meua existència, ni he deixat d'ocupar-me, assistir i implicar-me en activitats educatives, culturals, literàries i de millores socials, mantindré viu i continuaré el meu estimat "entre papers digitals" aprofitant-lo com a memoràndum i resum de les activitats que considere més ressenyables.  Ho faré mensual, i com vaig endarrerida començaré per gener.

12-gener-2014
Sessió de catarsi salvatge amb Xavi Castillo en "El mono, un projecte d'apocalipsi" a Benissa.
Altament recomanable, vos aconselle assistència quan passe pel vostre poble l'espectacle. Riure's amb les burles dels personatges que ens martiritzen dia a dia des del govern, et deixa el cos com un guant... de boxa.14 de gener 2014

Matí de somnis contant els meus contes de les "Històries menudes", als xiquets i xiquetes d'Infantil, del col.le L'Arenal , de Xàbia. 
 
22 de gener 2014Setge cultural al País Valencià. El govern ens priva d'escoltar Catalunya ràdio, quedem incomunicats amb els pobles germans de llengua. És la prepotència del PP allò que el mou a voler reduir-nos o és que ens té por i pensa que aïllant-nos acabarà amb nosaltres?
Els últims minuts de Catalunya Ràdio al País Valencià - Catalunya Ràdiowww.catradio.cat 

23 de gener de 2014 
Joiosa vesprada amb un berenar de contes a la nova biblioteca de Duanes de la Mar de Xàbia. Un plaer, i un bàlsam, compartir literatura oral valenciana antiga i moderna amb xiquetes, xiquets, pares, mares ( molts d'ells i d'elles exalumnes meus) i alguna que altra iaia. Moments deliciosos com eixos són un tresor d'alegria.
25 de gener de 2014
Deixe l'enllaç a l'article que m'ha publicat lamarinaplaza sobre la llei Gallardon de la contrareforma a la vigent llei de salut sexual i reproductiva, per si voleu saber un poc més de què va la cosa, que és ben greu. (Per a llegir l'article cliqueu sobre l'enllaç, no sobre la foto).
http://lamarinaplaza.com/2014/01/23/no-a-la-llei-gallardon-contra-la-llibertat-sexual-i-reproductiva-de-la-dona/
25 de gener 2014 
Que alegria!!! finalment els riuraus entren per la porta gran de les entitats municipals de la comarca de la Marina Alta. Gràcies companys i companyes que ho heu fet possible, a tots i totes, persones, associacions com Riuraus Vius, Ajuntam... Ver más lamarinaplaza.com


29 de gener de 2014

Matí de gaudiment literari amb alumnes de 1r d' ESO del centre Maria Inmaculada de Xàbia. Feliços i bons moments, compartits, ens dóna la literatura.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada