19/12/12

BONES FESTES I FELIÇ 2013 SENSE LLEI WERT

Passeu unes Festes Plenes de Goig, Alegria i en Bona Companyia.

No vos dic que no vos gasteu tota la paga extra (treballadors públics que com jo la cobràvem) perquè... no hi ha extra. Tampoc cal que vos aconselle  no fer abús del consum ni dels grans àpats, perquè la butxaca no  està per a dispendis ( siguem currants dels serveis públics, dels privats, soferts autònoms de les PIMES, becaris, aturats o qualsevol altra qualificació laboral de les d'ara).

Al marge de com els capitosts  ens qualifiquen, vos desitge que sigueu feliços junt a la  gent que estimeu, compartint allò que no ens pot retallar ningú:
                           Afecte, Carinyo, Pau i Amor.

Desitge que els mals àugurs sobre l'any nou no es complisquen sinó que, contra tot pronòstic,  2013 ens siga benèvol:
 
  • Que l'educació i la sanitat públiques arrasen a la privada, 
  • Que el senyor  Wert deixe de ser ministre i la seua llei desaparega, 
  • Que els grans capitalistes, els que manen de veritat,  deixen de tenir el cor en les caixes fortes dels bancs, se'ls trenque en tants milions de trossos com milions de diners atresoren, i s'escampe tota la seua riquesa material pel món més necessitat. 
La fotografia és de l'arbre nadalenc que hem fet al meu col.le amb tovallons  de paper verd (antitesi de Wert), com a senzill símbol d'un desig gran : "que tothom tinga menjar".

2 comentaris:

  1. Molt ben raonat, Pepa! Com a treballador del sector públic, l'absència de la paga extra planteja també un altre buit molt preocupant: el de la consciència i la moral d'aquells que ens dirigeixen. Tot és tou, al capdavall. Ara bé,sempre hi ha l'esperança dels nous temps, de la nova sàvia, que representa molt bé el món de la docència, el món de l'aprenentatge, tan ben reflectit al teu blog. Per ells, i per nosaltres, paga la pena lluitar i fer-li bona cara al nadal!Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Molt bona felicitació, Pepa, esperem que es complisca tot el que dius. Si realment, com diuen, els Mags són mags, necessitarem quelcom semblant a la màgia per tombar les voluntats ofegadores d'esta dreta inquisitiva.
    Bon Nadal per a tu i els teus... Molt agut l'últim desig!

    ResponElimina