22/10/12

El ceip "Port de Xàbia" al Congrés nacional "El paisatge dels riuraus"

El Proper divendres començarà el  PRIMER CONGRÉS NACIONAL "EL PAISATGE DELS RIURAUS: ARQUITECTURA, HERÈNCIA I REPTES".  El Congrés tindrà lloc a la Seu Universatària de Benissa durant els dies 26, 27 i 28 d'octubre. Als enllaços que pose al final trobareu el programa d'actes i  informació interessant sobre la temàtica del congrés.
El col.legi "Port de Xàbia" participarà amb dues comunicacions presentades en la temàtica de l'àmbit educatiu.
Una sobre el projecte de treball realitzat amb els alumnes de Primer cicle  de Primària "Un matí al riurau Arnauda", que hem dut a cap durant el tercer trimestre del curs passat i el mes de setembre de l'actual (no penseu que només va durar un matí).  El material elaborat així com la comunicació la publicaré en un nou article d'aquest bloc i en la web del col.le.
L'altra comunicació és sobre el projecte de treball " La importància del conreu de la pansa a la Marina Alta" que van dur a terme els alumnes de 6e durant el curs 2010-2011 amb Leopold Cervera ( aleshores mestre i director del centre). Aquesta comunicació i part dels materials elaborats la publicarem en la web del col.le.

Descarregat el programa

 Més informació sobre la temàtica del Congrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada