2/2/12

SÓC MESTRA



Un grapat de mestres, treballadors i treballadores de l'Escola Pública en el poble de Xàbia, hem fet aquest vídeo reivindicant la dignitat, consideració, apreci  i salvaguarda que mereix la nostra faena d'educar.
Perquè no ens mereixem  les retallades en personal, sou, condicions laborals, drets professionals que ens han aplicat.  Perquè l'Escola Pública, ( amb els alumnes, pares- mares i mestres que  la formem), no es mereix les retallades en inversions i ser la  pagadora de les pèssimes gestions dels governants, de la manera en com han balafiat els diners, en com els han mal administrat.
Han afonat el país Valencià, han hipotecat el present i el futur. Les retallades a l'escola pública  no són el camí per eixir la crisi, sinó una mostra més de la poca consideració que alguns polítics tenen per l'educació.

SÓC MESTRA I ESTIC ORGULLOSA DEL MEU TREBALL.





Tmabé han enllaçat el vídeo


Lletres de tinta impresa

Benissadigital, en l'article "Un Somni Valencià"

IES Josep Iborra de Benissa, en l'entrada "Situació econòmica del centre"

400 Colps, de blogs escolagavina

Un entre tants, xarxa cooperativa d'experiències TIC

VilaWeb

STEPV

Xabiaaldia

Plataforma en defensa de l'ensenyament públic de la Marina Baixa

"Valencià: llengua  i imatge", de  lacomunitat.elpais.com

Nausica

2 comentaris:

  1. Pepa, un magnífic treball. La meua felicitació més sincera.

    Jo també sóc mestre i, com vosaltres, em considere afortunat de poder ajudar les persones que volen superar-se dia a dia a través del coneixement i del saber fer.
    Trobe que els mals gestors, que encara ens malgovernen, no s'estimen l'Educació Pública i per això pretenen rebaixar la seua qualitat amb retallades brutals. El que no saben és que això no depén només d’ells, no compten amb el nostre entusiasme i la vocació que tenim perquè l’Escola Pública no perda qualitat. És per això que lluitem pels nostres drets com a treballadors i com a docents i que no permetrem que els nostres alumnes pensen que se’ns arruga el melic davant les seues injustícies. L'escola prepara persones per a la llibertat, la crítica i el futur; els facilita els instruments perquè prenguen decisions amb judici propi i això deu fer molt de mal als qui han hipotecat terriblement el nostre País Valencià i els fa por.

    Amb el teu permís enllaçaré l'apunt directament al blog.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Aquesta és la resistència activa que jo volia.
    Francesc, no has de demanar permís, estic ben orgullosa que enllaces el nostre vídeo al teu estimat blog.
    Salut, força i endavant. Resistirem i els aiguarem la festa.

    ResponElimina