26/6/11

"COMENCILDA, SECUNDINA I ACABILDA", CENTENARI D'ENRIC VALOR

Finalment, va arribar el dia  i l'hora del Festival de Fi de Curs. Després de treballar i assajar de valent, d'aguantar-nos els nervis, els de  la classe de 2n vam actuar i vam representar "Comencilda, Secundina i Acabilda", la nostra adaptació teatral, amb balls i tot,  de la Rondalla d'Enric Valor. Ha sigut l'homenatge que li hem dedicat, en celebració del centenari del seu naixement, i com agraïment a les rondalles que ens va deixar escrites i amb les que hem disfrutat llegint i contant durant aquest curs que ha acabat.  L'esforç que hem fet les últimes setmanes, alumnes, pares, mares i els mestres que hem participat, ha pagat la pena pel que hem aprés, ens hem divertit i per l'èxit que hem tingut perquè la representació ha eixit estupendament. Podeu comprovar el resultat en la gravació del vídeo casolà inserit. Ja ens direu si vos agrada.  Li haguera agradat a Enric Valor la nostra versió de la seua obra?
Llibret amb el text del teatret

2 comentaris:

  1. Amb el vostre permís, us he enllaçat i posat com a exemple en el bloc Pensaments al vent, de la biblioteca de l'escola Mossèn Cinto de Folgueroles.
    Moltes gràcies

    ResponElimina
  2. Gràcies Teresa per enllaçar-nos. És tot un detall i un honor fiurar en el vostre bloc i que ens poses com a exemple. Gràcies de nou.

    ResponElimina