5/5/11

Àlbum de vacances de Pasqua

  Estes passades  vacances de Pasqua, Carmen  i Vicente de 2n  curs, han anat de viatge a la Vall de Boí.  En tornar a classe ens han portat com a record aquest àlbum amb fotos i explicacions del que han vist i han fet. Un record que és un regal.

2 comentaris:

  1. Hola! Sóc novata en açò dels blocs, però aquest any ho vaig a intentar. El director del meu col.le em va dir que pensaba que hi ha unes instruccions sobre publicar fotos dels xiquets en els blogs. "Li sonava" que sols podem si ho fem des de MESTRE A CASA. ¿Saps alguna cosa d'aquest tema? Perque jo he fet el blog amb blogger

    ResponElimina
  2. No en sé res d'això que només és pot fer des de Mestre a Casa. He vist blogs fets des de mestre a casa que tenen imatges d'alumnes penjades en picasa i en vídeos del youtube. Al meu col.le es demana permís al principi de l'escolarització, amb autorització signada, als pares, mares o tutors legals del xiquet, xiqueta perquè puguen utilitzar-se les imatges fetes en activitats educatives, escolars i extraescolars, naturalment sempre es preserven les dades personals ( cognoms, adreces...). Si alguna família no ho autoritza les imatges de seu fill/a no es publiquen en cap mitjà. La majoria de fotos que tinc en aquest bloc estan penjades en la web del col.le o el blog de la biblioteca del col.le i per descomptat tenen l'autorització corresponent. També informe als pares/mares a principi de cicle. Que et vaja bé amb el blog, dóna molta feina, però és gratificant.

    ResponElimina