15/1/10

Comença el 2n trimestre

Ja hi som a l'aulari prefabricat ( altrament dit barracons pels majors, contenidors pels menuts). No tenen mala pinta, fins i tot combinen diseny i color, però les aules són més menudes, el sól i les parets vibren si els xiquets es mouen un poc més del compte ( el primer dia ens vam marejar més d'un gran i dos menuts), els tabics entre aula i aula deixen passar tots els sorolls (mira igual ens fem més silenciosos), l'aparell d'aire acondicionat t'atabala el cap endemés d'assecar gola i nas, has de parar esment per no quedar-te amb qualsevol peça a les mans, total és com un col.le de joguet gran i car.
Si vam acabar el 1r trimestre empaquetant i traslladant materials i mobles entre celebracions nadalenques, ara comencem el 2n trimestre desempaquetant, acabant el trasllat, organitzant-nos i acostumant-nos al nou espai, entre neu, pluja i onada de fred. A les classes s'està calentet, però al passadís corre l'aire gelat.
Esperem que les obres acaben en el temps previst i el proper curs tornem al centre de veritat. Personalment em sent en una escola de campanya ( al cap i a la fi no és més que un aula provisional). "Tot siga per a bé", com diuen el vells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada