22/12/09

FESTA D'HIVERN, NADAL 2009

Aquest final de trimestre ha sigut especial, com especial serà a partir d'ara el curs, ja que el dia 21 i 22 de desembre s'ha estat fent el trasllat de mobles i materials a l'aulari prefabricat que han muntat darrere el pavelló esportiu.
Les reformes en l'edifici principal del centre ens obliguen a desallojar-lo. Canviar els serveis de les dues plantes, ampliar el menjador, construir l'escala de seguretat ( fa 25 anys que estem sol.licitant-la), adequar l'edifici segons les mesures de seguretat que obliga la llei actual, i altres remodelacions entre les quals està la instal.lació elèctrica i la calefacció, no són obres a fer amb alumnes i mestres dins.
Així, el dia 22 de desembre hem celebrat la Festa d'Hivern amb les classes ja pràcticament buides.
Per acomiadar el trimestre, l'any 2009, desitjar Bones Festes, saludar les vacances de Nadal i l'any 2010, i tenir sensació de normalitat, hem fet un passeig pel nostre barri de Duanes de la Mar, hem deixat a la bustia la carta als Reis Mags o el Pare Noel, hem visitat les exposicions de betlems. En tornar al col.le, l'AMPA ens ha oferit un esmorzar amb xocolate . Després hem anat al menjador, convertit en salà d'actes, i hem cantat nadales.
En reprendre les classes, després de festes, anirem a les prefabricades.
Clica per entrar a web del col.le i veure fotos i vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada