7/10/09

CELEBRACIO 9 D'OCTUBRE

Després del mes de precalentament en el treball escolar, encarem octubre amb la primera gran celebració de l'any, "El 9 d'Octubre". Data significativa per als valencians i que és motiu per a estudiar la nostra història, cada curs segons el seu nivell, però sense que l'edat menor o major siga impediment per a parlar-los al nostres alumnes de "QUI SOM ELS VALENCIANS". Vos deixe un muntatge senzill sobre el tema. Ombres xineses mesclades amb alguna imatge, veus dels alumnes gravades en equip simple, tot muntat en un power i després gravat amb la gravadora del notebook... obretes d'anar per casa, però que als alumnes els encanten i donen joc a comentaris, redaccions i més investigacions.


Descarrega el Llibret 9 d'octubre

Descarrega text de l'audiovisual i fitxes

2 comentaris:

  1. Hola Pepa, m'agradaria poder tindre el video multimedia que vares fer per a celebrar el nou any, estic fent una tasca de recopilacio de tots els materials possibles sobre el mon dels riuraus i voldria tindre aquesta mosta. Mira a ore si me'l pots passar per correu electronc o pots penjarlo al teu canal de youtube. Una cordial salutacio

    ResponElimina
  2. Hola Charli:
    El pots descarregar des del bloc, però està en poca resolució, que és com el tinc gravat. En tot cas, si tens molt d'interés el buscaré entre els arxius de l'any passat i ja el penjaré al youtube en millor resolució. Has vist que ja l'han traslladat? S'ha quedat prou bé, però falta acabar de posar la teulada, no per falta de teules sinó de diners.
    http://pepaguardiola.blogspot.com/2009/08/els-riuraus-i-lescalda-al-segle-xxi.html

    ResponElimina