11/6/09

PREPARANT EL FESTIVAL DE FI DE CURS

Enguany, el Festival de Fi de Curs el celebrem el dia 18 de juny, a les 20:00h ( 8 de la vesprada per als que encara no tenen massa clar les hores).
La classe de 2n estem preparant un teatret, "LA CASA DE RODES DE XIMET". És una adaptació d'un conte tradicional, o rondalla. Però no només l'hem adaptat al teatre sinó que també l'hem adaptat a l'actualitat. És el que tenen de bo els contes tradicionals, que poden anar acomodant-se a cada època i a cada moment. Vos recomane que llegiu el guió i veureu com no sembla gens antic, tanmateix sí resulta màgic i fantàstic, com correspon a les rondalles.
A banda de preparar el guió hem construït el decorat entre tota la classe, els elements que hem utilitzat han sigut ben simples, cartró ( la caixa de l'embalatge d'una pissarra digital ens ha vingut de meravella) , cuter, tisores grans, cola de pegar forta, paper, ceres, barnís, pintura plàstica i... molt de treball, imaginació i ganes.
Com tothom té com a mínim una frase, hem gravat els diàlegs amb el mestre de música, que té un bon equip de gravació i sap fer eixes coses. Les narracions les llegirem en directe. Hem assajat prou, potser no tant com calia, però el temps no dóna per a més... dijous a la vesprada es veuran els resultats. (Descarrega el guió )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada