29/1/09

ALS COMPANYS I COMPANYES DEL CURSET DE PDI

Salutacions a tots i totes. Com se vos ha quedat el cos després de la pallissa de pissarra “elèctrica” que vos he pegat? Sí, ja sé, les cadires no tenien res a vore amb les poltrones dels diputats... són modestes cadiretes de xiquets i xiquetes de 7 anys. Més mèrit per a vosaltres. Diuen que la fama costa. Encara que nosaltres no busquem cap fama..., simplement ens preocupem per millorar la nostra manera de “fer classe” ( que ja és molt), i això també costa ( més si has de passar vora tres hores sobre una cadireta de fusta... aii!! després d'una jornada de bregar per fer més competents a les nostres criatures... aii!!).
De nou demostrem que els docents ( a mi m’agrada dir mestres a la manera antiga), estem fets d’una pasta especial, mescla d’humilitat i orgull, d’altruisme i superació, de senzillesa i cultura ( a que m’ha quedat bonica la frase?).
Gràcies per l’atenció que heu tingut i per l’interés que heu posat en allò que jo he pogut mostrar-vos.
Ara, segueu a casa còmodament, obriu el programa de la PDI i feu un treballet per a que el compartim el pròxim dijous dia 5 de febrer.
Vos aconselle que, abans d’enfrontar-vos amb la pàgina en blanc del notebook ( el blanc buit sempre impressiona), cavil·leu una mica sobre què voleu fer. Vos ajudarà repassar alguns dels temes que heu donat i les activitats que heu fet amb els alumnes, o les que vos agradaria haver pogut fer... Com si foreu artistes plàstics, utilitzeu el propi treball de classe com a font d’inspiració per a la creació digital. Segur que trobeu matèria per a començar a crear pàgines precioses. Una vegada arromangats i ficats en feina, si se vos empastra la pasta, feu una ullada a la web sobre l'ús de la PDI SMART.
Qualsevol cosa que necessiteu, em teniu a la vostra disposició.

1 comentari:

  1. Que amable eres, Pepa! Gràcies pels ànims. A veure si tenim temps, i sabem, de fer alguna coseta que pugam compartir amb tu i amb els companys.
    Ah! I sàpies que seure a la cadira i escoltar experiències interesants no és gens pesat; és fins in tot relaxant.
    Una abraçada:
    CarlesiPilar

    ResponElimina